30 Sep
30Sep

Email:  dobrocinitelj.kontakt@gmail.com

Prvo šta bih Vas zamolio je da obratite pažnju na Vaše sopstvene želje. Zašto želite privući voljenu osobu ljubavnom magijom.

Ljubavna magija na daljinu spaja dvoje ljudi i Vaša želja za odredjenom osobom je prevelika, ali to ne znači da imate pravo mješati se u tudji izbor. Iako ljubavna magija dozvoljava takve radnje i iako je u ljubavi sve dopušteno, ipak bih osobno savetovao da obrazložite nekoliko savjeta.

Ukoliko osoba koju želite privući ljubavnom magijom nije nikada bila u kontaktu sa Vama, savetujem da Vam ljubavna magija bude poslijednja opcija da privučute tu osobu.

Možete pokušati svojim šarmom i obitavanjem u blizini da privučute njenu/njegovu pažnju ali ukoliko uočite da osoba zaista nije zainteresovana, razmislite da li je fer da na tu osobu primenite ljubavnu magiju.

Ovde govorim samo o slučajevima kada dve osobe nisu nikada imale nikakvih konekcija niti razmenjenih riječi.

Ukoliko ljubavnu magiju želite primeniti na osobu sa kojom ste već bili u nekoj vezi, ili sa kojom ste trenutno u vezi ili na osobu sa kojom ste raskinuli, to je već nešto drugo. Jel djevojka/momak sa kojim ste imali ostvareni kontakt, putem reči, poznanstva ili nekog vremena provedenog skupa, takva osoba već ima otvoren emotivni kanal ka Vama. Čak i ako Vas ta osoba mrzi, s obzirom da je mržnja emocija, to je otvoren kanal koji se može iskoristiti da se osećanja sprovedu do Vas. Ako je u pitanju mržnja, ljubavna magija na daljinu čini da se njena/njegova osjećanja preobliče u ljubav i takva se zatim jasno kanališu ka Vama.

Nebrojano puta smo čuli da je izmedju ljubavi i mržnje tanka nit. Ta nit je upravo dovoljna da se uradi ljubavna magija na daljinu. I upravo je u tome razlika, kada ljubavnom magijom želite privući osobu koja Vas uopšte ne poznaje, vrlo je teško kanalisati osećanja te osobe ka Vama jel osoba koja ni ne zna da postojite, ka Vama ne gaji čak ni mržnju a kamoli ljubav. Tu je polazište nula što predstavlja neplodno neplodno tlo za ljubavnu magiju.

Ako želite da se ljubavni ritual radi za osobu koja prema Vama ne gaji nikakvu romantičnost - energetski će se dve želje suočiti. Na primer, ova osoba je izjavila da je ne zanimate, a Vi je želite navesti da promeni svoje misli ili osećanja prema vama. U tom slučaju, energija te osobe se putem ljubavne magije usmerava ka Vama i nakon rituala počinje izražavati zainteresovanost da se zbližite.

Da bi se ljubavna magija na daljinu sprovela, potrebno je imati sliku voljene osobe i datum rodjenja, ovisno o tome koja vrsta magije se radi.

Comments
* The email will not be published on the website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING